model

Financiële ondersteuning & Terugbetaling

Voor financiële ondersteuning of terugbetaling zijn er verschillende mogelijkheden. U kan hiervoor bv. informatie inwinnen via ‘Steunfonds Stichting tegen Kanker’ Of via de ‘sociale dienst’ van het ziekenhuis.

Uw mutualiteit voorziet een tussenkomst bij radiotherapie, chemotherapie of alopecia. Terugbetaling kan om de 2 jaar aangevraagd worden na voorlegging van een doktersattest en de factuur van je haarwerk of pruik. Sommige verzekeringsmaatschappijen voorzien ook een extra uitbetaling. (informeer even bij hen)

Ook Think Pink kan u voorzien van een extra bijdrage, bij borstkanker, mits het voldoen aan de specifieke voorwaarden. Hiervoor kan u Think Pink contacteren.

www.think-pink.be

Wie krijgt financiële steun van Think Pink?

Voor lotgenoten getroffen door borstkanker. Die hun haar gedeeltelijk of volledig verliezen door de behandeling. Personen die niet meer dan onderstaand netto-inkomen per maand ontvangen (max €1500 voor alleenstaanden OF €2000 voor gezinnen.)

Hoe werkt het?

Je gaat langs bij de sociale dienst van jou ziekenhuis Deze regelt de aanvraag voor een tussenkomst. Zodat Think Pink €200 op jouw rekening kan storten.

Wil je graag meer info?

Reclame bord buiten bij het kapsalon.

Contacteer ons

Openingsuren

 • maandag:

  Gesloten

 • dinsdag:

  9u00 - 18u00

 • woensdag:

  9u00 - 12u00

 • donderdag:

  9u00 - 18u30

 • vrijdag:

  8u00 - 18u00

 • zaterdag:

  8u00 - 13u00

 • zondag:

  Gesloten

Wij werken enkel op afspraak!

Routebeschrijving

Vanuit E34

Afrit 26 richting Arendonk, voor centrum rechts Hovestraat in. Rechtdoor langs politie. Verder in Wippelberg tot einde klinkerweg. Links De Leggen inrijden rechtdoor en na een scherpe linkse bocht direct rechts om dan links de Kooiman in te rijden. Op nr. 3 aan uw linkerkant moet u zijn.

Vanuit Ravels en/of Reusel

Arendonk richting centrum. Voor de kerk de Koeistraat inrijden en na 250m links de Hovestraat in en zoals hierboven beschreven verder rijden.

Copyright © Aura 2024 - BE0731 322 392