Banner voor op de kapsalon pagina.

Dermatologische producten

Ook voor huidproblemen zoals psoriasis heeft Haarstudio Aura dermatologische producten die de huid verzorgen en kalmeren.

Confidence logo.
Psoriaris.

Persoonlijk en vrijblijvend advies gesprek

Hierbij krijgt u een deskundig advies met de meest gepaste oplossing naargelang uw noden en wensen. Maak hiervoor telefonisch een afspraak zodat we rustig de tijd voor u kunnen maken.

Zonder haarwerk.Met haarwerk.Zonder haarwerk.Met haarwerk.Zonder haarwerk.Met haarwerk.

Een bredere kennis

Wij pakken haar- en hoofdhuidproblemen aan die de haargroei kunen belemmeren met dermatologische producten. Bij een blijvende kaalheidsituatie zorgen wij voor een gepaste oplossing waar nodig. Door de kennis op elk vlak hebben wij alles in huis om u weer helemaal mooi te voelen.

Wij zijn een erkend Follea specialist!

Daarnaast werken wij samen met een tal van andere merken om voor u het geschikte haarwerk uit te kunnen zoeken. Ook maatwerk is mogelijk.

Follea poster.
Eerste model
Tweede model
Derde model
Vierde model

Onderhoud in salon mogelijk

Blonde pruik.Donkerbruine pruik.Moderne blonde pruik.Blonde pruik.

Kapperservaring

Haarstudio Aura heeft meer dan 30 jaar kapperservaring en volgde ononderbroken steeds de nodige bijscholingen om haar klanten het beste te kunnen bieden. Niet enkel op technisch vlak maar ook op het gebied van productkennis. Haarstudio Aura werkt enkel met producten die de balans van hoofdhuid en haar ten goede komenen dermatologisch getest zijn. Zo bieden wij massages aan met producten voor de gevoelige huid van kankerpatiënten om de gevolgen van chemo te verzachten en de daarna hernemende haargroei te stimuleren.

Haarwerken

Wij kunnen u alle soorten haarwerken aanbieden. Zowel synthetisch- als echt haar, machinaal of handgeknoopt. Voor het aanpassen en herstellen en onderhouden van uw haarwerk kan u ook bij ons terecht. Alle haartoevoegingen en haarprotheses zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben het meest natuurlijke effect. Met deskundig advies bieden wij u een mogelijkheid in verschillende prijsklassen. Haarstudio Aura heeft de nodige certificaten die een goede haarwerkspecialist zou moeten hebben en blijft steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die de klant ten goede zal komen. Zeker nu de vestigingswet is afgeschaft is het voor de cliënt van belang te weten waar hij bij een erkende kapper of haarwerkspecialist terecht kan die zijn label van professionaliteit waardig is. Wij leveren de nodige attesten voor verzekering en ziekenfonds.

Onderhoud

Een haarwerk met synthetisch haar is in het dagelijks gebruik makkelijk zelf te onderhouden en te verzorgen. Een haarwerk met echt haar vergt wat extra zorg, maar ook dat is meestal goed zelf te doen. Wassen, op kleur houden en conditioneren zijn handelingen die - mits zorgvuldig en voorzichtig uitgevoerd - heel goed zelf te doen zijn. Haarstudio Aura kan u een goede instructie geven en de juiste onderhoudsmiddelen verstrekken. Toch kan door een regelmatig onderhoud bij Haarstudio Aura een betere garantie garanderen!

Ontdek meer over haaruitval bij kanker
Reclame bord buiten bij het kapsalon.

Contacteer ons

Openingsuren

 • maandag:

  Gesloten

 • dinsdag:

  9u00 - 18u00

 • woensdag:

  9u00 - 12u00

 • donderdag:

  9u00 - 18u30

 • vrijdag:

  8u00 - 18u00

 • zaterdag:

  8u00 - 13u00

 • zondag:

  Gesloten

Wij werken enkel op afspraak!

Routebeschrijving

Vanuit E34

Afrit 26 richting Arendonk, voor centrum rechts Hovestraat in. Rechtdoor langs politie. Verder in Wippelberg tot einde klinkerweg. Links De Leggen inrijden rechtdoor en na een scherpe linkse bocht direct rechts om dan links de Kooiman in te rijden. Op nr. 3 aan uw linkerkant moet u zijn.

Vanuit Ravels en/of Reusel

Arendonk richting centrum. Voor de kerk de Koeistraat inrijden en na 250m links de Hovestraat in en zoals hierboven beschreven verder rijden.

Copyright © Aura 2024 - BE0731 322 392